Kosmetisk Klinik
PRP/PRF

PRP/PRF


Klinik Fandel fokuserer specifikt på foryngelse via brugen af ​​regenerativ medicin. Derfor bruger vi almindeligvis en behandling kendt som blodpladerigt plasma (PRP) på vores æstetiske klinikker.


Blodpladerig plasma (PRP) terapi, også kendt som plasmabehandling, udnytter kroppens egne helbredende kræfter til at stimulere vækst af nyt væv, hvilket giver din hud et sundt, mere ungdommeligt udseende uden brug af syntetiske stoffer. En meget lille mængde af klientens eget blod udtages, og plasmaet adskilles derefter fra resten af ​​blodet ved specifik centrifugering. Blodplader ekstraheres derefter og koncentreres. Disse koncentrerede blodplader injiceres derefter i det område, der bekymrer sig, hvor blodpladerne derefter frigiver deres vækstfaktorer, som så igen stimulerer stamceller. PRP-behandling bruges til at forbedre hudens tekstur og tone og stimulere nyt kollagen via en regenerativ proces, der hjælper med at reducere rynker og linjer, tackle pletter, forbedre ardannelse og genoprette en sund, ungdommelig glød.


Hvad er plasma?

Plasma er den klare flydende del af blodet, med fjernelse af de røde blodlegemer har disse ingen særlig brug i denne behandlingsform. Plasma udfører mange funktioner i kroppen, herunder bekæmpelse af sygdomme og fremme heling. Under PRP-behandling bruges plasmaet til at suspendere en høj koncentration af dine egne blodplader. Blodet er vores reservoir af alle de vigtige biokomponenter, vi har brug for for at overleve og reparere. Hvorfor ikke tage de gode ting (blodplader i dette særlige tilfælde) og bruge dem direkte til kliniske fordele i æstetiske behandlinger. Det er det, vi gør her på vores æstetiske klinik i Randers.


Hvad er blodplader?

Bortset fra blodpropper er blodplader meget vigtige celler i blodet, der indeholder et stort antal vækstfaktorer, som bruges til at hjælpe med at helbrede skadet væv eller beskadiget hud.


PRP terapi proces

Under konsultationen vil vi diskutere dine specifikke bekymringsområder med dig og dine forventninger og forklare dig de risici, der følger med behandlingen. Efter dette, og hvis du ønsker at fortsætte med behandlingen, påføres en lokalbedøvende bedøvende creme på injektionsstedet i 30 minutter før behandlingen for at gøre behandlingen mere behagelig for dig.


Efter dette vil vi tage en lille 20 ml prøve af dit blod fra din arm. vi vil derefter ekstrahere blodpladerne via centrifugering, hvilket vil tage cirka 10 minutter. Når den bedøvende creme har virket, geninjiceres dit eget blodpladerige plasma ved hjælp af en steril mikronål. Der kræves flere injektioner for at give en generel forbedring af det problemområde.

Vi har udførte mange af disse procedurer og kan ærligt sige, at mindre end 5% af mennesker lider af blå mærker. Mere let rødme, som forsvinder efter en dag. De fleste bivirkninger bør forsvinde inden for et par dage, og de fleste føler sig trygge nok til at vende tilbage på arbejde den følgende dag. De umiddelbare resultater af PRP-terapi er volumen og regenerative resultater begynder efter et antal ugers behandling, da kollagenproduktionen øges. Tålmodighed er påkrævet under denne behandling.


Er PRP-terapi smertefuldt?

Nej. En let bedøvende creme påføres før behandling på vores æstetiske klinik for at gøre processen mere behagelig. De fleste klienter oplever kun mildt ubehag, som er resultatet af injektionerne og kun midlertidigt.

Hvor længe varer PRP-terapi?

Efter et fuldt behandlingsforløb (3 behandlinger med 4 ugers intervaller) kan resultaterne af PRP-behandling forventes at vare op til 18 måneder. En engangsbehandling kan forventes at vare i flere måneder, dog anbefaler vi et behandlingsforløb, ligesom den medicinske litteratur. Her hos Klinik Fandel har vi generelt en tendens til at følge den evidensbaserede litteratur frem for kliniske gæt.


Hvem kan ikke få PRP-terapi?

Patienter med unormal blodpladefunktion, koagulationsforstyrrelser og kronisk leversygdom er ikke egnede til PRP-behandling. Det er derfor vigtigt at afsløre enhver relevant lægehistorie under din konsultation.


Fordele ved PRP?

PRP bruges i hudforyngelser for at forbedre hudens tekstur og tone via en regenerativ proces af kollagen, som hjælper med at reducere rynker og linjer, forbedre hudens tekstur omkring det sarte øjenområde, tackle pletter, forbedre ardannelse og genoprette en sund glød.


PRP Terapi er en total ansigtsbehandling og bruges til behandling af mange områder i ansigtet.

Nedenfor er nogle af de specifikke områder, som PRP-terapi retter sig mod.


  • Omkring og under øjnene
  • Kæbelinje
  • Nakke
  • Kinder
  • Pande
  • Nasolabiale folder
  • Marionette linjer
  • Hænder


Er der nogen risici ved PRP-terapi?

Fordi du bruger dit eget blod, uden tilsat syntetiske stoffer er bivirkningerne minimale. Injektionsprocessen kan forårsage nogle blå mærker, mild hævelse og ømhed, som kan være forbundet med enhver injektionsbehandling. Vi bruger dog en mikronål, den mindste nål muligt. Da blodpladerne er patientens egne, er der ingen risiko for overførbare sygdomme eller allergiske reaktioner. Infektionsrisiko minimeres ved at sikre steril teknik og udstyr.


Find ud af, hvordan denne behandling kan hjælpe dig ved at planlægge en gratis konsultation for at drøfte dine behov.


Hvordan virker PRP?

Når PRP'et geninjiceres i huden, frigives vækstfaktorer af blodpladerne. Dette fremmer heling og stimulerer kollagenproduktionen via stimulering og rekruttering af stamceller. Kollagen findes naturligt i kroppen og er grundlaget for et ungdommeligt udseende.

Under ældningsprocessen er skader fra frie radikaler resultatet af nedsat elasticitet i huden. Der produceres også mindre kollagen, hvilket resulterer i nedsat volumen, linjer og rynker. Gennem stimulerende kollagenproduktion hjælper PRP med at fremme ensartet hudtone, reduceret ardannelse, forbedret hudtekstur, hvilket resulterer i sund, hydreret hud, Og hvad bedre er, det er helt naturligt uden brug af syntetiske stoffer.

1. Konsultation

Gå til bookingsystem ogfå en tid allerede nu!

2. Behandlingen


3. Efter behandling 

4. Bivirkninger

5. Kontrol