Kosmetisk Klinik
Hår Extensions

Hår Extensions

Hår Extensions


Hos Klinik Fandel har vi arbejdet med hår extensionen i 32 år og forhandlet mange forskellige kvaliteter af hår igennem årene, alt fra Kinesisk, Indisk og Slavisk hår. Idag forhandeler vi kun 2 kvaliteter, Russisk luksushår og Virgin Indisk hår, da vi igennem erfaring har dygtiggjort os i hvilke kvalitet, der er bedst på markedet. 


Russisk luksus extensions, hvor strukturen på hver hårstrå  minder utroligt meget om vores fine skandinaviske naturlige hår. Dette gør at vores Super double drawn hår blander sig naturligt ind i dit egent hår, hvorved du får et fantastisk naturligt resultat, med længere tykkere hår. 


Super double drawn  luksus Russisk hair extensions er af den højeste kvalitet og 95% af hårstråene er lige lange hvilket, modsat almindelige extension, giver en rigtig flot fylde helt ned i spidserne. Selvfølgelig er vores Russiske luksus hår Remy, hvor hver hårstrå vender i samme retning, så det ikke filtre.Virgin Indisk Remy


Virgin betyder håret ikke har gennemgået en lang farvnings process, hvor håret ofte bliver slidt og ødelagt. Derfor findes vores Virgin hår kun i mørke farver, som er Indernes naturlige hårfarve. Håret er naturligvis Remy, hvor hver hårstrå vender i samme retning, dette bevirker håret ikke filter. 


Stort sortiment af hair extensions

Vi har altid et stort sortiment af hair extensions af Russisk Luksus og Indisk Virgin hår på lager. Vi har i mange år arbejdet på, at alle skal kunne få lige præcis det hår, de drømmer om. Derfor har vi en række forskellige typer extensions, og et bredt farvesortiment, så du altid kan finde det rette match til dit hår. Du kan både vælge ikke-permanente hair extensions, som du selv tager af og på efter behov, eller du kan få påsat mere permanente extensions. Permanent extensions er generelt påsat i dit hår i en længere periode, typisk 6-8 uger, hvorefter det skal genoprykkes. Levetiden for Russisk Luksus hår er 12-18 mdr og Indisk Virgin 6-12 mdr. Dette afhænger af, hvor godt du selv passer og plejer dine extensions. Vi vejledere altid vores kunder i korrekt pasning og plejning af extensions købt hos os.