Kosmetisk Klinik
Filler

Filler

Vores Behandlinger

Rynkebehandling

Vippe Extensions

Frisør

Produkter


Hvad er Filler?

Filler består af hyaluronsyre – et sukkerstof – som allerede findes naturligt i huden. Mængden af hyaluronsyre i kroppen bliver desværre mindre, i takt med at vi bliver ældre.

En behandling med Filler gør det muligt at genskabe et naturligt udseende ved at genopbygge fugt og volumen i huden.


Få et revitaliseret udseende med Filler

Filler er fremstillet af den samme volumengivende og fugtgi­vende komponent, som allerede findes i vores hud – nemlig hyaluronsyre (HA). HA kan bære op til 1.000 gange sin egen vægt i vand og på den måde opretholdes hudens glatte overflade (den fugtgivende effekt) og fylde i vævet (den volumengivende effekt). Produktet er derfor det naturlige valg for de, som gerne vil have færre linjer og rynker, idet HA-filler både udglatter de fine linjer og rynker, genskaber hudens naturlige volumen og hydrerer huden.


Hos Klinik Fandel tilbyder vi flere forskellige mærker af HA-filler. Book en tid til konsultation hos vores erfarene kosmetiske sygeplejerske, hvor vi i samarbejde udarbejder en behandlingsplan der passer til dine ønsker og økonomi.

Hvad kan behandles med filler


OMRÅDER

Behandlingsforløb med filler


1. Konsultation

Ved behandling, skal du i henhold til Sundhedsstyrelsens regler om kosmetiske indgreb til en konsultation inden din første behandling. Her vil du få vejledning i, hvilken behandlingstype der vil give dig det bedste resultat, i forhold til de resultater du ønsker.
Restylane, Belotero, Stylage og Nexfill er nogle af de mærker vi anvender i Klinik  Fandel til ansigtsfillers. De bliver for det meste anvendt til læbe, filler kindben, samt andre ansigtsområder. Derudover omfatter det en lang række andre behandlingsmuligheder og vi vil derfor gennemgå og skræddersy behandlingen, så den passer til dine specifikke behov. Denne konsultation afholdes af en af klinikkens kosmetiske sygeplejersker, der netop er godkendt til denne type behandling.


Konsultationen er gratis og uforpligtende. Gå til vores bookingsystem og
få en tid allerede nu!


2. Behandlingen

Behandlingen foregår ved at det injiceres i huden eller lige under huden i områder, hvor huden er tynd og derfor ofte også er lidt mere sensitiv. Den mest populære behandling er Filler i læberne, da mange ønsker læbeforstørrelse og vælger derfor en filler læbe behandling. Vi kan anvende en lokalbedøvende creme hvis du ønsker det. Behandlingsområdet desinficeres før injektion for at fjerne bakterier, og produktet føres ind under huden med en fin og ultratynd kanyle. Du vil kunne mærke en spænding i huden.

Produkttypen, som bliver anvendt, afhænger af hvor i ansigtet den skal indsprøjtes. Holdbarheden er ca. 3 til 12 måneder, hvorefter den nedbrydes. Mængden der anvendes er individuelt og afhænger af dine personlige ønsker, tilstanden på din hud og de områder, der skal behandles. Nogle vælger at få meget Filler i læberne eller filler kindben, hvor andre vælger lidt, da de ikke ønsker store læber, men et mere naturligt look. Vi vil naturligvis rådgive og hjælpe dig inden en behandling, så behandlingen kan tilpasses netop dine behov.

Sammen finder vi ud af, hvad det er, du forventer af din behandling med Restylane eller Juvéderm og hvordan dette imødekommes bedst. Behandlingen kan kombineres med en rynkebehandling, for at opnå det absolutte bedste resultat. Formålet med behandlingen er et naturligt, harmonisk og mere frisk udseende.


3. Efter behandlingen

Efter behandlingen kan der forekomme en let rødme, hævelse, ømhed eller kløe i det behandlede område. Dette er et normalt resultat af injektionen, men det er ikke farligt. Ubehaget er nemlig midlertidigt og forsvinder generelt i løbet af 1-2 dage. Den første hævelse efter en filler læbe behandling kan dog vare en smule længere. Ved en filler læbe behandling, ser vi oftest at hævelsen og evt. blå mærker forsvinder efter 2-4 dage. Det færdige resultat træder frem efter ca. en uge, når evt. hævelse og blå mærker har lagt sig. Herefter tager det yderligere 2-3 uger før den fuldt ud har blandet sig med din krops eget væv.


4. Bivirkninger

Typisk er der få bivirkninger, men de mest almindelige er blå mærker, rødme, ømhed og hævelse. Eksempelvis ved en filler læbe behandling eller kindben, kan der forekomme en smule blå mærker og hævelse omkring læberne. Bivirkningerne vil oftest være væk efter nogle dage. Ved megen hævelse kan vi behandle med antihistamin.
Din tilfredshed er det vigtigste og derfor kontakt endelig klinikken, hvis du har spørgsmål efterfølgende.


5. Kontrol

Du tilbydes en efterkontrol 2 uger efter behandlingen, hvor vi i samråd vurderer dit behandlingsresultat.