Kosmetisk Klinik
Botox

Rynkebehandling

Behandling med Vistabel eller azzalure

Vores behandlinger med Vistabel eller azzalure er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

 • Behandlingstid:15-30 min.
 • Resultat:Efter 10-14 dage
 • Bedøvelse:Ingen
 • Holdbarhed:3-4 måneder
 • Nedetid / Opheling:Ingen
 • Konsultation:Gratis


Hvad kan en rynkebehandling behandle

Vistabel eller azzalure behandling

Vores rynkebehandlinger med Vistabel eller azzalure er nogle af vores mest populære behandlinger, da vi med et lille indgreb kan opnå et smukt og naturligt resultat, som gør, at du ser mere frisk ud, og mindre træt og sur.

 • Behandlingstid:15-30 min.
 • Resultat:Efter 10-14 dage
 • Bedøvelse:Ingen
 • Holdbarhed:3-4 måneder
 • Nedetid / Opheling:Ingen
 • Konsultation:Gratis


Hvad kan behandles med Vistabel eller azzalure

Behandlingsforløb med Vistabel eller azzalure


1. Konsultation
Du skal til en lovpligtig konsultation hos vores ansvarlige special læge, i henhold til Sundhedsstyrelsens regler, inden din første behandling. Du vil få en kosmetisk vejledning, og der vil blive lavet en forventningsafstemning på, hvad du ønsker og dine behov for rynkebehandling. Dette for vi bedst mulig kan hjælpe dig, for at opnå det bedst mulige resultat. Nogle ønsker blot at eliminere bekymringsrynker ved at få behandling i panden, hvor andre ønsker at få det flere steder i ansigtet. Dette er selvfølgelig noget vi i fælleskab finder ud af. Vi finder i fællesskab den bedst behandling der vil opfylde dine behov og ønsker.
Du får patientinformation og samtykkeerklæring, som du bedes medbringe på behandlingsdagen.
Loven foreskriver, at der skal være minimum 2 dage mellem din konsultation med vores speciallæge inden selve behandlingen kan påbegyndes.
Konsultationen er gratis og uforpligtende. Gå til vores bookingsystem og få en tid allerede nu!
Når du efterfølgende ønsker fornyet behandling, kan du komme direkte til behandling uden forudgående konsultation. Sammen finder vi ud af, hvad det er du forventer af din behandling og hvordan dette imødekommes bedst muligt.


2. Behandlingen
På behandlingsdagen, forventningsafstemmes der endnu engang omkring hvilke områder du ønsker behandlet. Området som du ønsker behandlet desinficeres og med en ultra tynd nål injecteres det aftalte muskelområder, såsom i panden, kindben eller andre steder i ansigtet. Behandlingen varer omkring 10 min, afhængigt af dine ønsker og hvor mange områder der skal behandles. Du kan inden behandlingense se vores rynkebehandlings Priser og få et billede af, hvad den fulde behandling vil koste. Eksempelvis hvis du både ønsker behandling i glabella (11 Taller) og panden, skal man se efter priser for 2 områder.


3. Efter behandlingen
Efter de første 3-4 timer efter behandlingen er det vigtigt ikke at massere eller trykke på det område der er behandlet. Desuden frarådes alkohol, varme bade og hård fysisk motion.
Efter en behandling ville du kunne se en virkning i løbet af 2-3 dage og efter 10-14 dage ses den fulde effekt.


4. Bivirkninger
Ligesom med alle andre medicinske behandlinger kan der forekomme bivirkninger og komplikationer. De hyppigste bivirkninger er ømhed, rødme og hævelse eller et lille blåt mærke ved indstiksstedet, som aftager i løbet af få timer. I sjældne tilfælde kan behandlingen give en forbigående svækkelse af de nærliggende muskler. Men fordi effekten er midlertidig, er også bivirkningerne kortvarige.
Skulle der opstå en komplikation, eller bliver du usikker, så vil du kunne ringe til klinikkens sygeplejersker Anette og det vil her vurderes, om der er behov for at blive tilset akut af en læge.


5. Kontrol
Du tilbydes en gratis efterkontrol 2 uger efter behandlingen. Måske skal der en touch-up til, som aftales med sygeplejersken.