Laser Hårfjerning

  • Home
  • Laser Hårfjerning
Laser Hårfjerning

Ønsker du også at slippe for barbering eller voksning af uønsket hår?

Klinik Fandel har løsningen med permanent hårfjerning ved hjælp af laser. Vi anvender den nyeste og mest sikre laserteknologi, hvilket sikrer, at du kan få fjernet uønsket hår effektivt, sikkert og smertefrit, både på kroppen og i ansigtet.

Permanent Hårfjerning med 4D Diode Laser eller IPL:

  • Effektiv på alle hud- og hårtyper
  • Synlige resultater efter første behandling
  • Slut med barbering for altid
  • Smertefri og sikker behandling
  • Undgå indgroet hår og irritation
  • Få glat hud uden behov for barbering
  • Sikker og effektiv behandling med garanteret resultat

Er du træt af at fjerne uønsket hår med barbering eller smertefulde voksbehandlinger, der efterlader huden irriteret? Permanent hårfjerning med diode laser er løsningen for dig. Ved hjælp af laserens lys og varme kan du opnå permanent hårfjerning. Behandlingen er smertefri og kan udføres året rundt, men det anbefales at behandle i efteråret eller vinteren, når du ikke er udsat for sol.

Hvad er Permanent Hårfjerning med Diode Laser?

Ved permanent hårfjerning med laser anvendes varmen fra laserlyset til at ødelægge hårsækkene og dermed hårvæksten. Hvert hår sidder i en lille hårsæk, der genetisk bestemmes. Nogle af disse hårsække er inaktive fra fødslen og aktiveres først i puberteten eller ved hormonelle ændringer.

Under behandlingen vil nogle hår være i hvilefase og derfor ikke kunne fjernes med det samme. Det er nødvendigt med flere behandlinger for at ramme disse hårsække, når de er i vækstfase. Laserlyset skader ikke den omkringliggende hud, hvilket gør behandlingen skånsom og sikker. Efter behandlingen vil de behandlede hår skubbes op fra hårsækken og til sidst falde af.

For at opnå permanente resultater skal du forvente et behandlingforløb på 6-10 sessioner med 6-8 ugers interval. Ved en gratis konsultation får du en skræddersyet behandlingsplan tilpasset dine behov. Her får du også mulighed for at se og prøve vores effektive og smertefrie laser.

Smertefri og Effektiv Hårfjerning

Vi anvender en af verdens mest avancerede diode lasere til permanent hårfjerning. Vores laser har tre bølgelængder, hvilket sikrer, at du får den rette behandling til din specifikke hår- og hudtype. Behandlingen med vores diode laser er mild, da laserhovedet er udstyret med et køleelement, hvilket gør oplevelsen smertefri og behagelig.

Under behandlingen vil du mærke en mild varme, men takket være nedkølingen vil denne varme ikke være ubehagelig.

Hos Klinik Fandel prioriterer vi vores kunders sikkerhed og anvender derfor det bedste udstyr på markedet. Du kan forvente hurtige og synlige resultater, som du vil blive glad for. Vi er specialuddannede og registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre permanent hårfjerning med diode laser.

Hvor Længe Holder Resultaterne?

Resultaterne af laser hårfjerning afhænger af hårfarve og hudtype. De fleste oplever en reduktion på 80-90%. De behandlede hårsække, der er faldet ud, vil ikke vokse tilbage, og efter afslutningen af behandlingsforløbet vil det behandlede område være permanent hårfrit. Nogle personer kan dog opleve, at hormonelle forandringer kan aktivere nye hårsække, som kan behandles for at opnå endnu bedre resultater.

Behandlingsforløb for Permanent Hårfjerning

  1. Konsultation: Før behandlingen skal du altid gennemgå en forundersøgelse med en sygeplejerske. Her får du information om diode lasers virkning og hvad du skal være opmærksom på under behandlingen. Du vil også få mulighed for at planlægge dit forløb, så du kan blive permanent hårfri. Konsultationen er gratis og uforpligtende.
  1. Behandling: Det er vigtigt, at du ikke er solbrændt og ikke har brugt selvbruner før behandlingen. Jo mørkere din hud er, desto flere behandlinger kræves for at opnå det ønskede resultat. Det område, der skal behandles, skal barberes med en skraber dagen før. Behandlingen er smertefri, men nogle kan mærke en let prikken. Varigheden af behandlingen afhænger af størrelsen på det område, der skal behandles.
  1. Efterbehandling: Efter behandlingen kan huden være let rød og hævet, ligesom gåsehud. Dette forsvinder hurtigt. Du vil stadig kunne se hårene efter behandlingen, da de ikke forsvinder med det samme. Undgå unødig irritation i 24 timer efter behandlingen og sollys på det behandlede område i 4 uger. Mellem behandlingerne kan du barbere dig, men undgå voksbehandlinger eller pincet.
  1. Bivirkninger: Nogle kan opleve let irritation og hævelse efter behandlingen. Rødme og hævelse er normalt og forsvinder hurtigt. Forbrændinger er sjældne, men kan forekomme, hvis huden har været udsat for sollys.
  1. Kontrol: Du vil begynde at se resultaterne af den permanente hårfjerning med diode laser allerede efter 1-3 uger, når nogle af hårene begynder at falde ud.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte brugen af denne side, accepter du brugen af vores cookies.